مظلومیت مضاعف دفاع مقدس در نجف آباد
با وجود تمامی افتخارات بی نظیر شهر نجف آباد در دوران دفاع مقدس، این عظمتها خیلی بیشتر نسبت به دیگر نقاط کشور مظلوم واقع شده و حتی برای بسیاری از مردم این شهر امکان شناخت حماسههای فرزندانشان را پیدا نکرده اند. این قصه پر غصه در حالی همچنان ادامه دارد که در طول این سالها […]
با وجود تمامی افتخارات بی نظیر شهر نجف آباد در دوران دفاع مقدس، این عظمتها خیلی بیشتر نسبت به دیگر نقاط کشور مظلوم واقع شده و حتی برای بسیاری از مردم این شهر امکان شناخت حماسههای فرزندانشان را پیدا نکرده اند.
این قصه پر غصه در حالی همچنان ادامه دارد که در طول این سالها اقدامات و برنامههای زیادی از سوی دستگاههای متولی با هزینههای بسیار سنگین و بعضاً در حد کشوری برگزار شده ولی متاسفانه این تلاشها نتوانسته آنگونه که شایسته «شهر علم و ایثار» است، حق مطلب را ادا کند.
به نظر دلیل اصلی ادامه چنین مظلومیتی را باید در عدم استفاده صحیح از پتانسیلهای مردمی موجود در گوشه و کنار شهر دانست.
بسیاری از اقدامات صورت گرفته در این حوزه به همین دلیل با شکست مواجه شدهاند که نمونۀ بارز آن را میتوان فیلم سینمایی دانست که با هزینهای بسیار سنگین توسط کارگردانی از همین شهر برای اکران در جشنواره فیلم فجر ساخته شد ولی عملاً به جز تمسخر تماشاچیان دستاورد دیگری به دنبال نداشت.
به نظر میرسد در بیشتر اقدمات دستگاههای متولی، استفاده چندانی از نقطه نظرات، ایدهها و توانمندیهای نخبگان و دلسوزان این عرصه صورت نگرفته و بیشتر این امور در دستان پیشکسوتانی قرار داشته که آشنایی چندانی با نیازهای روز نسل جوان و شیوههای کاربردی انتقال چنین مفاهیمی نداشتهاند.
اینکه با وجود این همه افتخارات در دوران دفاع مقدس و سالهای انقلاب، هنوز یک اثر فاخر هنری شامل کتاب، فیلم و یا حتی انیمیشن در مورد ایثارگران این شهر ساخته نشده نیز سوالی است که پاسخ آن را باید از چندین و چند دستگاه متولی این عرصه در نجف آباد پرسید.
البته کارهای نسبتاً خوبی نیز در این موضوع صورت گرفته ولی اگر منصفانه نگاه کنیم باید گفت که نسبت به بودجه و امکانات در اختیار دستگاههای متولی به هیچ وجه از لحاظ کیفی و کمی قابل پذیرش و در شان این شهر پر افتخار در عرصههای مختلف نخواهد بود.
سلام-در مورد تعویض #تابلوهای ورودی نجف آباد که شاید به مناسبت هفته دفاع مقدس انجام شده:
ضمن تشکر از زحمات مجموعه ی شورای اسلامی و شهرداری- به نظر دوستان ، “نجف آباد، شهر علم و ایثار” برازنده تر است یا این جمله جدید؟ (قدیمی ترین شهر جدید ایران! )آن هم برای ورودی شهر که باید جامع و کامل به مهمترین ارزش های یک شهر بپردازد؟- ما برای استدلال جهت شهر علم و ایثار گزینه ای فراوانی و مستندات محکمی همچون علماء، شهداء و دانشمندان ملی و بین المللی، داریم ولی برای ادعای قدیمی ترین شهر ایران، حداقل من یکی که نمی توانم به این محکمی ادعا کنم. چه بسا همین حالا یا چند وقت دیگر ادعائی مشابه از یک گوشه ایران مطرح شود.
به سایر وجوه تمایز نجف آباد از سایر شهرها هم می شود توجه کرد: ساخته شدن شهر از نذورات نجف اشرف و انتساب به حضرت امیرالمومنین علیه السلام، زادگاه جد بزرگوار رهبر معظم انقلاب به نحوی که ایشان به فرمایش خودشان همشهری ما حساب می شوند، افتخارات ورزشی ( که نجف آباد را به شهر طلائی کشور معروف کرده) و …. . لطفا نظرات خودتان را به شهرداری منعکس کنید تا ۱۵ سال آینده که تابلو احیانا خراب شد و خواستند عوض کنند به کار برده شود.
یاعلی مدد
از شهرداری که خود فرزند شهید است بیشتر از اینها انتظار کار فرهنگی مناسب شهدا را در شهر داشتیم .
اما متأسفانه…..