توصیههای سنتی وزارت بهداشت برای کروناییها
توصیههای سنتی وزارت بهداشت برای کروناییها
دفتر طب ایرانی وزارت بهداشت، مجموعهای از توصیههای غذایی را مبتنی بر آموزههای چندین هزار ساله طب ایرانی (سنتی) ارائه داده است.
این توصیهها، بر اساس علائم بیماری کرونا در بیماران مختلف، متفاوت بوده و توصیه شده بر حسب صلاحدید بالینی، مورد استفاده قرار گیرد.
ضعف و بیحالی
– شربت عسل هر ۲ساعت یک استکان (درد صورت تمایل با اندکی لیمو ترش)
– شیره انگور، هر ۶ساعت یک قاشق مرباخوری
– عسل زیرِ زبانی، ۱قاشق مرباخوری، هر ۸ساعت (مقداری نمک هر میشود اضافه کرد)؛ در مورد دیابتیها با مراعات قند خون و در مورد کسانی که فشار خون بالا دارند، بدون نمک استفاده شود.
– افزودن دارچین و زنجبیل و سیاهدانه به غذاها
بی اشتهایی:
– شربت انار عسلی؛ یک و نیم لیوان آب انار را با یک قاشق مربا خوری عسل، روی حرارت بجوشانید تا حجمش به اندازه ۱لیوان برسد.
– رب انار، هر ۸ساعت یک قاشق مرباخوری
– آب یا پالوده سیب
– مخلوط آب سیب و آب زرشک
– شربت زرشک عسلی؛ یک و نیم لیوان آب زرشک که با یک قاشق مرباخوری عسل روی حرارت جوشانده و حجم آن را به یک لیوان برسانید.
– رایحه درمانی؛ گذاشتن اندکی گوشت یا دنبه با نان روی زغال داغ برای متصاعد شدن بوی سوختن آن
توصیههای سنتی وزارت بهداشت برای کروناییها
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰