جاذبه های گردشگری مرکز نجف آباد آماده بازدید علاقه مندان می شوند
شهرستان نجف آباد با توجه به قرار گرفتن در مسیر گردشگران غرب کشور که اصفهان را به عنوان مقصد گردشگری خود در ایام عید انتخاب می کنند هر ساله پذیرای تعداد زیادی از این افراد است که در سال جاری زمینه بازدید این افراد از جاذبه های گردشگری محدوده مرکزی شهرستان تا حدودی فراهم شده […]
شهرستان نجف آباد با توجه به قرار گرفتن در مسیر گردشگران غرب کشور که اصفهان را به عنوان مقصد گردشگری خود در ایام عید انتخاب می کنند هر ساله پذیرای تعداد زیادی از این افراد است که در سال جاری زمینه بازدید این افراد از جاذبه های گردشگری محدوده مرکزی شهرستان تا حدودی فراهم شده است.
به گزارش خبرنگار ایمنا در حال حاضر پتانسیل های بالقوه خوبی در زمینه گردشگری این شهرستان وجود دارند ولی به دلایل مختلف بیشتر این اماکن در حال حاضر قابل بازدید برای علاقه مندان نیستند ولی با توجه به قول های مساعدی که در ماههای اخیر از سوی مسئولان مربوطه داده شده امکان مراجعه گردشگران به تعداد محدودی از این آثار در ایام نوروز سال آینده فراهم خواهد شد.
از شاخص ترین این آثار می توان به ارگ تاریخی خارون اشاره کرد که با توجه به بهسازی های انجام گرفته در داخل آن می توان انتظار استقبال بسیار خوب مسافران از آن را داشت.
در محدوده مرکزی نجف آباد نیز نزدیکی آثار منحصر به فردی مانند مساجد ارشاد و نصیر با خیابان و پارکینگ طبقاتی میرداماد که در ماه های اخیر راه اندازی شده امکان بسیار خوبی را برای علاقه مندان معماری دوره های صفویه و قاجاریه فراهم کرده است.
خانه تاریخی لطفی با زیر بنای بیش از پانصد متر مربع که کار مرمت آن به مراحل نهایی خود نیز نزدیک شده و با داشتن حدود ۱۰ اتاق در دو طبقه فضای بسیار مناسبی برای اقامت گردشگران فراهم کرده را نیز باید در زمره آثاری دانست که گردشگران نوروزی می توانند از آن در خیابان فردوسی شمالی نجف آباد دیدن کنند.
علاوه بر عصار خانه زمانی دو پنگ خانه باغ نو و بیشه نیز که به ادعای برخی یکی از اولین نمونه های ساعت های آبی به شمار می آیند از دیگر آثار تاریخی قابل استفاده برای بازدید کنندگان به شمار می آیند.
سازه لیزی سنگی که در کوه های شمالی نجف آباد قرار گرفته و کارشناسان قدمت آن را بسیار قبل تر از پیدایش این شهرستان در دوران صفویه می دانند را می توان در زمره آثار تاریخی قابل بازدید برای گردشگران نوروزی د انست که به گفته برخی کارشناسان در زمان قدیم دارای کاربرد مذهبی و درمانی نیز بوده است.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰