پلمپ دو گوشت فروشی در نجف آباد
دامپزشکی استان اصفهان: سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و در پی بازرسی کارشناسان این شبکه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی؛ 2 واحد متخلف عرضه کننده گوشت قرمز بدون رعایت ضوابط بهداشتی، شناسایی و با اخذ دستور مقام قضایی پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری به عمل آمد.
پلمپ دو گوشت فروشی در نجف آباد
دامپزشکی استان اصفهان: سرپرست شبکه دامپزشکی شهرستان نجف آباد گفت: در راستای اجرای دستورالعمل های سازمان دامپزشکی کشور و انجام اقدامات پیشگیرانه از بروز بیماری های مشترک بین انسان و دام از جمله بیماری خطرناک و کشنده تب خونریزی دهنده کریمه کنگو و در پی بازرسی کارشناسان این شبکه از مراکز عرضه فرآورده های خام دامی؛ ۲ واحد متخلف عرضه کننده گوشت قرمز بدون رعایت ضوابط بهداشتی، شناسایی و با اخذ دستور مقام قضایی پلمب و از ادامه فعالیت آنها جلوگیری به عمل آمد.
میثم استکی با اشاره به اینکه مهمترین هدف دستورالعمل های بهداشتی سازمان دامپزشکی، پیشگیری و کنترل بیماری های مشترک بین انسان و دام می باشد عنوان نمود: قرار گرفتن لاشه های ذبح شده در مرحله پیش سرد کشتارگاه، ضمن افزایش کیفیت گوشت سبب سالم سازی و از بین رفتن خطر انتقال بسیاری از بیماری های احتمالی به انسان می شود.
استکی افزود: کشتار دام در کشتارگاه و تحت نظارت مسوولین فنی -بهداشتی دامپزشکی، عدم خریداری فرآورده های خام دامی فاقد مهر و لیبل دامپزشکی، عدم تماس مستقیم با خون و ترشحات دام از جمله راهکارهای پیشگیری از ابتلا به بیماری های مشترک از طریق مصرف فرآورده های خام دامی می باشد.
ارسال دیدگاه
مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : ۰