• تاریخ انتشار : چهارشنبه 28 خرداد 1404 - 6:03
  • کد خبر : 69305
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
چرا مرگ بر آمریکا؟

نتیجه مذاکره با آمریکا

نتیجه مذاکره با آمریکا نکته‌ی بعدی این است که بعضی‌ها در داخل، همان مسئله‌ی مذاکره را مدام تشدید میکنند: «آقا! چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمیکنید؟ چرا نمی‌نشینید با آمریکا؟ خب بنشینید». من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره رفع تحریم است، مذاکره‌ی با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد؛ یعنی تحریمها را

نتیجه مذاکره با آمریکا

نکته‌ی بعدی این است که بعضی‌ها در داخل، همان مسئله‌ی مذاکره را مدام تشدید میکنند: «آقا! چرا جواب نمیدهید؟ چرا مذاکره نمیکنید؟ چرا نمی‌نشینید با آمریکا؟ خب بنشینید». من میخواهم عرض بکنم اگر هدف از مذاکره رفع تحریم است، مذاکره‌ی با این دولت آمریکا رفع تحریم نخواهد کرد؛ یعنی تحریمها را برنمیدارد، [بلکه] گره تحریمها را کورتر خواهد کرد؛ فشار را افزایش خواهد داد. مذاکره‌ی با این دولت، فشار را افزایش خواهد داد. من چند روز قبل از این در صحبت مسئولین هم گفتم.(۱۶) مطالب جدیدی را مطرح میکنند، توقّعات جدیدی را مطرح میکنند، مطالبات زیاده‌خواهانه‌ی جدیدی را مطرح میکنند؛ مشکل بیش از آنچه امروز هست خواهد بود. بنابراین مذاکره هیچ مشکلی را حل نمیکند، هیچ گرهی را باز نمیکند.

رهبر معظم انقلاب. ۲۲ اسفند ۱۴۰۳. دیدار رمضانی با دانشجویان.

رهبر انقلاب در طول سالیان گذشته و در دولت های مختلف، بارها تاکید کرده اند که مذاکره با آمریکا، نه تنها هیچ فایده ای ندارد که ضرر همه دارد ولی متاسفانه خیلی ها این حرف را نفهمیدند یا خودشان را به نفهمیدن زدند و نتیجه اش را هم دیدند.
همین چند ماه پیش نیز رهبری به صراحت از ممنوعیت مذاکره با آمریکا گفتند ولی عده ای خودشان را کشتند و با کلید واژه وفاق، نظام را مجبور به پذیرش مذاکره کردند که یکی از مضراتش شد همین تعرض اسرائیل به ایران.
می گویند در این شرایط جنگی، درست نیست این طوری انتقاد کنید و باید وحدت را حفظ کرد.
حرف درستی است ولی مساله این است همان هایی که تصمیم هایشان منجر به بروز این وضعیت شده، حالا هم در کمال بی شرمی، از لزوم توقف پاسخ های ایران و بازگشت به میز مذاکرات حرف می زنند.
تا کی این مردم باید چوب ساده لوحی، غرب زدگی و شاید هم وابستگی برخی را بخورند؟!
ای کاش این سختی ها، برخی از مردم را بیدار می کرد تا یک بار برای همیشه می فهمیدند که حق با کیست.
با هر نگاه و سلیقه و حتی یک دید صرفا مادی که به این قضایا نگاه کنیم، اسرائیل را نباید به این راحتی ها رهایش کنیم.
حتی از نگاه مادی هم، دنیای بدون این رژیم، جای بهتری برای زندگی خواهد بود.

اینفوگرافیک/ زمینه‌های شکل‌گیری شعار مرگ بر آمریکا

اینفوگرافیک/ زمینه‌های شکل‌گیری شعار مرگ بر آمریکا

نتیجه مذاکره با آمریکا

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.