- تاریخ انتشار : شنبه 13 دی 1404 - 7:03
- کد خبر : 69785
- مشاهده : - چاپ خبر
راه درست اعتراض را بسته اند
راه درست اعتراض را بسته اند در این شرایط سخت اقتصادی که ماحصل یک انتخاب غلط است، مردم هیچ راه مشخص و منطقی برای اعتراض ندارند و کوچک ترین تجمع شان، با سوء استفاده دشمنان به آشوب و بلوا کشیده می شود. یکی پیدا شود و صریح بگوید که مردم پس چه شکلی اعتراض شان
راه درست اعتراض را بسته اند
در این شرایط سخت اقتصادی که ماحصل یک انتخاب غلط است، مردم هیچ راه مشخص و منطقی برای اعتراض ندارند و کوچک ترین تجمع شان، با سوء استفاده دشمنان به آشوب و بلوا کشیده می شود.
یکی پیدا شود و صریح بگوید که مردم پس چه شکلی اعتراض شان را به برخی مدیران ارشد کشور نشان دهند؟!
چند برنامه در صدا و سیما سراغ دارید که به صورت مستمر و منطقی، مشکلات مردم را انعکاس داده و مسئولان را پاسخگو کرده باشد؟!
چند نماز جمعه را می توان شمرد که در آن فضایی برای اعتراض مردم و انعکاس مشکلات شان ایجاد شده باشد؟!
این که قدر کسی مثل شهید رئیسی را ندانستیم و در انتخاب جایگزینش، برخی خواص و مردم اشتباه کردند، واقعیتی است تلخ که همه باید از آن درس بگیریم ولی در این وضعیت که به فرمان آقا باید این دولت را حمایت کرد؛ حمایت مان هیچ منافاتی با نقد و اعتراض منطقی ندارد.
حمایت و کمک جای خود ولی اعتراض هم حق مردم است و مسئولان باید فکری برای ادای چنین حقی بکنند.
نمی شود هزار جور مشکل برای مردم تراشید و هر وقت هم که اعتراض کردند و اعتراض ها به آشوب کشیده شد، شروع کرد به شعار دادن که این مشکل داخلی است و فلان و بهمان.
هیچ کس موافق آشوب نیست ولی انگار برخی مسئولان هم بدشان نمی آید که فضا متشنج شده، مردم و نیروهای انتظامی و امنیتی هزینه داده و آن ها از پاسخگویی فرار کنند.
راه درست اعتراض را بسته اند
لینک کوتاه
برچسب ها
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰