تشدید نظارت بر عملکرد واحد های نانوایی در نجف آباد
تشدید نظارت بر عملکرد واحد های نانوایی در نجف آباد

 رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت نجف آباد گفت: همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور و به دلیل اهمیت موضوع نان مصرفی خانوارها در این موضوع، با تصویب کار گروه آرد و نان شهرستان حجم نظارت ها و بازرسی های صورت گرفته در حوزه فعالیت نانوایی های نجف آباد به میزان محسوسی افزایش […]

 رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت نجف آباد گفت: همزمان با اجرای طرح تحول نظام سلامت در کشور و به دلیل اهمیت موضوع نان مصرفی خانوارها در این موضوع، با تصویب کار گروه آرد و نان شهرستان حجم نظارت ها و بازرسی های صورت گرفته در حوزه فعالیت نانوایی های نجف آباد به میزان محسوسی افزایش پیدا کرده تا کیفیت این محصول در سطح قابل قبولی باقی بماند.

ابراهیم نامداری رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت این شهرستان در پایان یکی از جلسات اداری با اعلام این خبر اضافه کرد:« در این طرح که با حضور ناظرانی از تعزیرات،اتاق اصناف،اتحادیه نانوایان و کارگروه آرد و نان اجرا می شود، به صورت مرتب کیفیت نان پخت شده،رعایت موارد بهداشتی،وزن چانه،عدم استفاده از مخمرهای غیر مجاز وساعات فعالیت این واحد ها کنترل و در مواقع لازم از اهرم های تشویقی و تنبیهی مناسب استفاده خواهد شد.»

نامداری در ادامه اولویت اصلی در نظارت بر نانوایی ها را استفاده از برنامه های تشویقی خواند و اظهار داشت:« برای واحد هایی که اقدام به پخت محصول با کیفیت می کنند مشوق هایی مانند افزایش سهمیه آرد،صدور مجوز پخت با وزن چانه و قیمت بالاتر و دیگر موارد مشابه در نظر گرفته شده و در کنار آن نیز با متخلفان برخورد قانونی لازم صورت خواهد گرفت.»

وی ادامه داد:«مردم در این طرح و بالا بردن کیفیت نان پخت شده مهمترین نقش را دارند به طوریکه در صورت بروز هر گونه تخلف از سوی واحد نانوایی در مرحله اول با دادن تذکرات لازم و در نهایت با عدم خرید نان می توانند تاثیر گذار بوده و در کنار آن با ارائه انتقادات،پیشنهادات و تخلفات مشاهده شده از طریق تلفن ۱۲۴ و یا سامانه پیامکی ۳۰۰۰۶۷۰۲۶۴۳۱۳۷ که به صورت همزمان در فرمانداری،اداره صنعت و معدن و تجارت  اتاق اصناف شهرستان قابل مشاهده و بررسی است، در اجرای هر چه بهتر این طرح همکاری داشته باشند.»

اهمیت انتخاب کارخانه تولید کننده آرد و توزیع به موقع آن دیگر مواردی بود که رئیس اداره صنعت،معدن و تجارت نجف آباد از آنها به عنوان عوامل موثر در کیفیت نان پخت شده اسم برد و گفت:« در این چرخه در کنار نقش مردم برای چگونگی خرید و ذخیره این محصول، هنر شخص نانوا نیز که چگونه از آردهایی با ویژگی های مختلف با استفاده از افزودنی های مجاز بهترین نان را پخت کند نقش اصلی  به شمارخواهد رفت.»

منبع:خبرگزاری ایمنا