رئیس کمیته آرد و نان فرمانداری نجف آباد گفت: با طراحی و راه اندازی سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۴، در حال حاضر تمامی سیصد واحد نانوایی فعال در نقاط مختلف شهر ملزم به نصب اطلاعیه مربوط به فعالیت این سامانه در معرض دید شهروندان شده اند به طوریکه در عمر ۲ماهه اجرای این طرح، با اطلاع رسانی […]

رئیس کمیته آرد و نان فرمانداری نجف آباد گفت: با طراحی و راه اندازی سامانه پیامکی ۱۰۰۰۱۰۰۰۱۲۴، در حال حاضر تمامی سیصد واحد نانوایی فعال در نقاط مختلف شهر ملزم به نصب اطلاعیه مربوط به فعالیت این سامانه در معرض دید شهروندان شده اند به طوریکه در عمر ۲ماهه اجرای این طرح، با اطلاع رسانی پیامکی شهروندان امکان بسیار خوبی به منظور نظارت بر فعالیت واحد های فعال ایجاد شده است.

علی صادقی رئیس کمیته آرد و نان فرمانداری نجف آباد در گفت و گو با خبرنگار پایگاه خبری شهرداری ضمن اعلام این خبر افزود:«بر روی اطلاعیه های ویژه ای که بدین منظور تهیه و در اختیار واحد های سطح شهر قرار گرفته، یک کد ویژه برای هر نانوایی درج شده که شهروندان می توانند با ارسال آن، هر گونه انتقاد،پیشنهاد،تقدیر و یا بیان تخلفات احتمالی را به صورت مستقیم با این کمیته و اداره تعزیرات در میان بگذارند به طوریکه بعضا پس از اطلاع رسانی شهروندان، طی تماس های تلفنی متعدد با آنها حل مشکل مطرح شده مورد پیگیری قرار می گیرد.»

صادقی تعداد متوسط پیامک های ارسال شده را ۵ عدد در روز دانست و گفت:« البته از کل نانوایی های فعال سطح شهر،تعداد کمی با الصاق اطلاعیه مورد اشاره در طرح مشارکت داشته اند و در مورد بقیه نیز با توجه به موفقیت آمیز بودن این تجربه جدید، به زودی با استفاده از اهرم های نظارتی موجود، این کار صورت خواهد گرفت به طوریکه در همین مدت نسبتا کوتاه نیز چندین واحد با اعلام شهروندان با مجازات هایی همچون قطع سهمیه آرد دولتی روبه رو شده اند.»

اشاره به وجود موارد متعدد از تشکر برای کیفیت خوب نان و یا برخورد مناسب نانوایان در بین پیامک های ارسالی در کنار صدور مجوز آزاد پزی برای تعدادی از نانوایانی که اقدام به پخت با کیفیت نان کرده اند،دیگر مطالبی بود که رئیس کمیته آرد و نان نجف آباد با تشریح آنها بیان داشت:«عدم توجه شهروندان به داشتن حق انتخاب در تهیه نان خوب و نخریدن نمونه های نامرغوب را می توان مهمترین حلقه گمشده در چرخه تولید محصول با کیفیت به شمار آورد به طوریکه در صورت توجه بیشتر شهروندان،واحد های متخلف خود به خود مجبور به تغییر روند کاری اتخاذ شده خواهند شد.»

وی تعداد کارگر بیشتر و مخلوط کردن آردهای مختلف بومی و غیر بومی را از عوامل تاثیر گذار در افزایش کیفیت نان دانست و ادامه داد:« در موضوع عرضه نان نرم و بسته بندی شده در مغازه های سطح شهر بعضا شاهد فروش نانهایی با PH بالاتر از ۷ و هفت دهم نیز بوده ایم که این میزان استفاده از جوش شیرین در کل استان و حتی کشور کم نظیر به شمار می آید و در همین راستا شرکت تعاونی خبازان نجف آباد اعلام آمادگی کرده تا محصول مرغوب و با کیفیت ساخت داخل نجف آباد را به مقدار مورد نیاز عرضه کند.»

اعلام آزمایش مستمر نان های تولیدی توسط شبکه بهداشت و درمان و نامطمئن بودن برخی نمونه نان های بسته بندی شده در سطح مغازه ها که در نقاطی خارج از نجف آباد تولید می شوند، دیگر بخش های سخنان صادقی را در این گفت و گو تشکیل میداد.