نجف آباد یکی از چهار تولید کننده عمده گوشت بوقلمون در استان است
نجف آباد یکی از چهار تولید کننده عمده گوشت بوقلمون در استان است

به گزارش واحد مرکزی خبر در اصفهان از مجموع ۵ هزار تن گوشت تولیدی بوقلمون در این استان شهرستان های نجف آباد، سمیرم، شهر رضا و فریدن بیشترین آمار تولید این محصول تولیدی را به خود اختصاص داده اند. مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: ۴۵ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۵۰ […]

به گزارش واحد مرکزی خبر در اصفهان از مجموع ۵ هزار تن گوشت تولیدی بوقلمون در این استان شهرستان های نجف آباد، سمیرم، شهر رضا و فریدن بیشترین آمار تولید این محصول تولیدی را به خود اختصاص داده اند.
مدیر امور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان امروز گفت: ۴۵ واحد پرورش بوقلمون با ظرفیت ۲۵۰ هزارقطعه در هر دوره جوجه ریزی، دراستان اصفهان فعالیت می کنند.
آقای نجفی افزود : تولید بوقلمون امسال دراین استان ۱۰ درصد افزایش یافته است و شهرستانهای نجف آباد ، سمیرم ، شهرضا و فریدن عمده تولید کنندگان بوقلمون در استان اصفهان هستند.
وی گفت: استان اصفهان حدود ۳۰ درصد بوقلمون کشور را تامین می کند.
مدیرامور طیور سازمان جهادکشاورزی استان اصفهان افزود: حدود ۵۰ درصد از گوشت بوقلمون تولیدی مازاد بر نیاز این استان به دیگر مناطق کشور از جمله استانهای فارس وتهران ارسال می شود.