کباب در نجفآباد
کباب نجفآباد معروف بود و کباب چنجه که بنام کباب پَر نامیده میشد در منزل و باغات درست میکردند مخصوصاً کباب سیخ انجیر که بجای سیخ آهنی از چوب درخت انجیر استفاده میشد کاملاً معروف و واقعاً هم قابل تعریف است و خوشمزه و نازک و خوردنی بود.
یک نوع کباب که بنام کباب بازار معروف بود و آن کباب کوبیده بود که طرز تهیه آن گوشت را بر روی قطعه چوب صاف و بزرگی بنام کنده به وسیله کاردی که دو طرف آن دسته داشت و بنام ساطور کبابی معروف بود به تکه های فوقالعاده ریز و نرمی تبدیل میکردند بنام قیمه و یکی از استادان این فن حاج نصراله موحدی کبابی معروف بود.
چند دکان کبابی دیگری نیز وجود داشت که چندان معروفیتی نداشتند و بچهها به این مغازههای کبابی «مسجد چربولی» میگفتند. نوشابه آنزمان دوغ که به آب دوغ معروف بود و سرکنجبین که بنام سرکلنگی خوانده میشد و همچنین شربت بهلیمو و سرکه شیره بود که اغلب با کباب مصرف میشد.
بخشی از کتاب «خاطرات هشتاد ساله (مرحوم) دکتر سید مصطفی مرتضوی» به قلم «فضل الله خلیلی»؛ کاری از انتشارات مهر زهرا(س)