• تاریخ انتشار : پنج‌شنبه 6 فوریه 2020 - 5:39
  • کد خبر : 48765
  • مشاهده :  -
  • چاپ خبر
استاندار اصفهان

افتتاح 110 میلیارد پروژه در نجف آباد به مناسبت دهه فجر

افتتاح 110 میلیارد پروژه در نجف آباد به مناسبت دهه فجر صدا و سیما + فارس: عباس رضایی استاندار اصفهان روز چهارشنبه شانزدهم بهمن 98 در سفری یک روزه به شهرستان نجف آباد، 9 طرح از مجموعه چهل و هشت طرح در نظر گرفته شده به مناسبت دهه فجر را به ارزش تقریبی یکصد و

افتتاح 110 میلیارد پروژه در نجف آباد به مناسبت دهه فجر

صدا و سیما + فارس: عباس رضایی استاندار اصفهان روز چهارشنبه شانزدهم بهمن 98 در سفری یک روزه به شهرستان نجف آباد، 9 طرح از مجموعه چهل و هشت طرح در نظر گرفته شده به مناسبت دهه فجر را به ارزش تقریبی یکصد و ده میلیارد تومان را رسما افتتاح کرد.

خانه امید بازنشستگان نجف آباد  و سرای سالمندان مهر شهر دهق از جمله این طرح ها بودند.

نجف آباد با وجود داشتن بیش از 4700 بازنشسته کشوری تاکنون فاقد مکانی اختصاصی برای این قشر بود ولی با ساخت این مجموعه هشتصد متر مربعی با هزینه 12 میلیارد تومان در بخشی از فضای سبز پارک لاله، از این پس فضاهایی مانند کافی‌شاپ، کتابخانه، سالن اجتماعات و مجموعۀ اداری در اختیار بازنشستگان کشوری خواهد بود.

سرای سالمندان مهر شهر دهق نیز در زمینی به مساحت حدود ۱۳ هزار متر و زیربنای ۵ هزار مترمربع  بااعتباری بالغ‌بر ۱۲0 میلیارد ریال طی دو سال احداث‌شده است. این مرکز خدماتی یکی از مجلل‌ترین مراکز نگهداری سالمندان کشور بوده که با ایجاد ۶۴ واحد اقامتی مجهز امکان پذیرش و نگهداری ۱۴۴ سالمند از سراسر کشور را دارد.

ایستگاه پست برق ۱۵مگاواتی با هزینه ۱۰میلیارد تومان، واحد تولیدی تینر صنعتی با هزینه ۵میلیارد تومان در بخش مهردشت، ۲۶واحد مسکونی خیرساز در زمینی به مساحت۸۰۰مترمربع با هزینه ۲۴میلیارد تومان و واحد تولیدی کوره القایی با تولید سالانه ۱۲تا۲۵ تن با هزینه ۲۵میلیارد تومان از دیگر طرح های افتتاح شده در این روز بودند.
به گفته استاندار اصفهان با افتتاح این طرحها برای بیش از ۳۰۰نفر اشتغال زایی شده است.

استاندار اصفهان

استاندار اصفهان

افتتاح 110 میلیارد پروژه در نجف آباد به مناسبت دهه فجر

 

لینک کوتاه

برچسب ها

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.