آب خوراکی نجف آباد
آب خوراکی نجف آباد
آب خوراکی 80درصد از اهالی از همین آبی بود که از وسط دهات کرون عبور می‌کرد و مردم ساده‌لوح نجف‌آباد معتقد بودند که آبی که قبل از سر زدن آفتاب در جوی‌ها جریان دارد سالم و تمیز است.

آب خوراکی نجف آباد

آب خوراکی ۸۰درصد از اهالی از همین آبی بود که از وسط دهات کرون عبور می‌کرد و مردم ساده‌لوح نجف‌آباد معتقد بودند که آبی که قبل از سر زدن آفتاب در جوی‌ها جریان دارد سالم و تمیز است، در صورتی که آن آب آبی بوده که روز قبل مورد مصرف نظافت دهات بالا دست بوده که قبلاً به نجف‌آباد رسیده است.

۲۰درصد از اهالی از چاه آب که عمق آن حدود ۳۰متر و با دلو و طناب و به وسیله دست بالا کشیده می‌شد استفاده می‌کردند. خانه‌های آنروز نجف‌آباد تماماً بصورت طاق و چشمه و از خشت خام و گل و بصورت یک طبقه ساخته می‌شد و حتی برای نمونه تا آنجا به‌خاطر دارم خانه‌ای که آجر و یا سنگ در ساختمان آن بکار برده شده باشد وجود نداشت.

بام خانه‌ها از گلی همراه با کاه بنام کاه‌گل برای جلوگیری از نفوذ آب باران پوشاندند و مجبور بودند هر چند سال یک مرتبه این کاه‌گل را تجدید کنند.

📌خاطرات هشتاد ساله مرحوم دکتر سید مصطفی مرتضوی؛ به همت فضل الله خلیلی؛ کاری از انتشارات مهر زهرا(س)

کتاب «خاطرات هشتاد ساله خاطرات هشتاد ساله دکتر سید مصطفی مرتضوی» به همت «فضل الله خلیلی»؛ کاری از انتشارات مهر زهرا(س)

کتاب «خاطرات هشتاد ساله خاطرات هشتاد ساله دکتر سید مصطفی مرتضوی» به همت «فضل الله خلیلی»؛ کاری از انتشارات مهر زهرا(س)

آب خوراکی نجف آباد